Advokáti pro trestní právo v Liberci

10. 11. 2022

S cílem zajistit komplexní ochranu práv našich klientů jsme během posledního roku zařadili mezi poskytované služby i trestní právo. Trestnímu právu se momentálně v našem týmu věnují advokáti Jiří Vozák a Miroslav Lelek. Oba mají s trestním právem zkušenosti nejen z advokacie, ale i ze soudnictví či státního zastupitelství.

Pro klienty zajišťujeme jak obhajobu obviněných, tak zastupování poškozených a obětí v trestním řízení. Současně klienty zastupujeme při podání vysvětlení na Policii ČR, pomáháme jim se sepsáním trestních oznámení a konzultujeme s nimi jakékoliv otázky týkající se trestního práva.

Pokud tedy hledáte advokáta na trestní právo v severních Čechách, neváhejte se na nás obrátit prostřednictvím sekce Kontakt. Vaši důvěru nezklameme.

Další aktuality

Zrušení spoluvlastnictví k obchodnímu podílu

Nejvyšší soud se v nedávném rozsudku ze dne 09.07.2024, sp. zn.  27 Cdo 2853/2023 zabýval otázkou, zda je možné při zrušení spoluvlastnictví k obchodnímu podílu takový podíl rozdělit mezi spoluvlastníky bez souhlasu…

Zkrácení doby oddlužení

Úvod Jednou z významných aktuálních změn v legislativě je novela insolvenčního zákona. Ta přináší především zásadní úpravu v procesu oddlužení. Novelu schválil Parlament v červnu a červenci tohoto roku a dne 23.07.2024…